VIKEND NA K1 | Psihoterapeut prof. dr Aleksandra Đurić | Šta je to pravo prijateljstvo?

ONE

VIKEND NA K1 | Psihoterapeut prof. dr Aleksandra Đurić | Šta je to pravo prijateljstvo?

Dobrodošli na zvanični YouTube kanal K1 TV-a!
↓ ↓ ↓ Posetite naš sajt i naloge na društvenim mrežama:
K1TV WEB: https://bit.ly/K1TVsajt
K1TV Program: https://bit.ly/K1TVprogram
✔ FACEBOOK: https://bit.ly/K1TVFacebook
📷 INSTAGRAM: https://bit.ly/K1TVInstagram
❥ YOUTUBE: https://bit.ly/K1TVYouTube

Razonodite se uz muzičko-zabavni sadržaj domaće produkcije najvišeg standarda, kao i premijerno prikazivanje najpopularnijih stranih TV formata.
Iz naše produkcije izdvajamo sledeće emisije:

“JOJO”
Dve devojke iz grada koje su navikle na modu, izlaske, moderne tehnologije i glamur pokušavaju da upoznaju manje urbane delove Srbije i da ih zavole.
Uskoro:

“Šta sam sebi, ko sam tebi”
Voditelj, Ivan Stanković, marketing guru, vodi intervju sa popularnim autorima u studiju, pred publikom. Gost “jedan na jedan” razgovara sa voditeljem o svemu, “na iglama” zbog voditelja i prisutne publike.
LINK: https://bit.ly/StaSamSebiIkoSamSebi

“Top Lista”
Drugačija od drugih, Iva, vodi vas u svet aktuelne svetske i domaće muzičke scene. Saznaćete šta drugi slušaju, ko je i zbog čega na vrhu top lista. Uz to, otkrićete
zanimljive detalje iz privatnog života izvođača sa top liste.

“Generalka”
Koje javne ličnosti su radile intervencije na licu i telu? Kako su izgledale pre, a kako posle njih i da li one to kriju ili otvoreno o tome pričaju? Kroz ove zanimljive razgovore vode vas Milica Lešić i Ljubomir Dorontić.
LINK: https://bit.ly/K1Generalka

“Dnevna Doza Popa”
Glumačko-voditeljski par Nataša Aksentijević i Predrag Peđa Damnjanović vas uvode u svet pop kulture. Sa gostima pričaju o zabavnim sadržajima, umetnosti i aktuelnim dešavanjima u svetu i kod nas. Uz pomoć benda i kroz zabavne igre zajedno sa gostima se zabavljaju na dinamičan i upečatljiv način.
LINK: https://bit.ly/DnevnaDozaPopa

“Kec na Jedanaest”
Ponovo su tu! Omiljeni voditeljski par, Boško Jakovljević i Aleksandra Jeftanović, vode vas kroz kasni jutarnji šou, svakog radnog dana od 11 do 13.
LINK: https://bit.ly/KecNaJedanaest

Pratite nas na MTS-u, Supernovi i Orionu.

#K1

┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
Svako neovlašćeno kopiranje ili postavljanje video materijala K1 TV bićemo prinuđeni da prijavimo YouTube administraciji što može rezultovati i trajnim gašenjem Vašeg kanala od strane YouTube-a ili tužbe od strane K1 TV.

コメント

タイトルとURLをコピーしました